Πρόγνωση του καιρού στην ιστοσελίδα μας.

Στους χάρτες της ιστοσελίδας μας μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόγνωση του καιρού οποιασδήποτε περιοχής, όσον αφορά την θερμοκρασία, την βροχόπτωση, τον άνεμο (ένταση, διεύθυνση, ριπή), τη νέφωση, το ύψος των κυμάτων της θάλασσας και τη βαρομετρική πίεση, αρκεί να την εμφανίσετε στον αντίστοιχο χάρτη και να την επιλέξετε. Πατήστε το κουμπί του video.

Την Πέμπτη, στα δυτικά και στα βόρεια αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Την Παρασκευή, στα δυτικά, στα κεντρικά και στα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα κάνουν την εμφάνισή τους νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη από την πρόβλεψη του καιρού του Windy.com δεν αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού. Ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγα σύννεφα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα. Την Παρασκευή και το Σάββατο 4 και 5 Οκτωβρίου προβέπεται βροχή ή και καταιγίδα με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *